جشن دانش‌‌آموختگي سال تحصيلي 94-95 دانشگاه تهران

به استحضار مي‌رساند دانشگاه تهران در نظر دارد «جشن دانش‌آموختگي سال تحصيلي ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران» را به ‌صورت متمركز در تاريخ  يكم شهريورماه سال جاري با حضور رئيس محترم، هيئت رئيسه و مديران ارشد دانشگاه و ديگر مهمانان از داخل و خارج از دانشگاه، برگزار كند.

توضيحات:
۱- دانش‌آموخته بايد در سال تحصيلي ۹۴-۹۵ از دانشگاه تهران (شامل همه مقاطع) فارغ‌التحصيل شده باشد.

۲- دانش‌آموخته براي ثبت‌نام به وبگاه اداره كل فرهنگي و اجتماعي دانشگاه تهران به آدرس http:// cultural.ut.ac.ir مراجعه كند.

۳- مهلت ثبت‌نام تا ۳۰ تيرماه ۱۳۹۶ بوده و براي دانش آموختگان متقاضي شركت در مراسم كارت ورود به مراسم صادر مي‌شود.

حضور در مراسم فقط با ارائة اين كارت امكان‌پذير است.

۴- حداكثر دو نفر از اقوام درجه يك هر دانش‌آموخته مي‌توانند در اين مراسم حضور داشته باشند.

۵- در اين مراسم از دانش‌آموختگان رتبة اول دورة كارشناسي تقدير به‌عمل مي‌آيد.

۶- مراسم در روز چهارشنبه، يكم شهريور ماه۱۳۹۶ ، مصادف با سالروز ازدواج حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار مي‌شود.
۷- مراسم رأس ساعت ۱۸ شروع و ساعت ۲۰ به پايان مي‌رسد.

۸- مكان برگزاري مراسم بعد از ثبت نام نهايي اعلام مي‌شود.

۹- دانش‌آموختگاني كه تمايل به گرفتن عكس در آتليه عكاسي (عكس با لباس فارغ‌التحصيلي) دارند، مي‌توانند رأس ساعت ۱۵ در محل حضور يابند. عكاسي فقط از ساعت ۱۵ الي ۱۸ انجام مي‌شود.