اگهی دوره های مشترک ایندیانا پردو مقطع کارشناسی آبان 96

آيين نامه ي بورس تحصيلي دانشجويان غيرايراني دانشگاه تهران

صورتجلسه هيات رئيسه

اطلاعيه حذف و اضافه نيمسال 1 - 97 - 96

دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ( به جزء ورودی های 96) می توانند بصورت Online از روز دوشنبه  10/07/96  لغایت چهار شنبه 12/07/96  از ساعت 8 صبح (10/07/96) به آدرس http://egufa.ut.ac.irمراجعه و با توجه به اولویت بندی انجام شده توسط سیستم جامع  و برنامه زمانی ارائه شده در سیستم اقدام به حذف و اضافه دروس کنند. لطفاً جهت آگاهی از مقررات حذف و اضافه به سایت http://egufa.ut.ac.ir

(قسمت دسترسی های سريع) مراجعه فرمائيد.

اداره آموزش و تحصيلات تکميلی                                                                                                    پردیس دانشکده های فنی

03/7/96

ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ورودی 96

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال 97-96 پردیس دانشکده های فنی می رساند:

جهت ثبت نام حضوری طبق برنامه زمانبندی ذیل  به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس دانشکده های فنی (امیرآباد شمالی روبروی خیابان نهم پردیس دانشکده های فنی) مراجعه نمایند.

(حضور فرد پذیرفته شده به همراه داشتن مدارک خواسته شده طبق دستورالعمل مندرج در سامانه آموزش دانشگاه الزامی است)

مدارک مورد نیاز و محل و زمان ثبت نام

ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ورودی 96

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 97-96 پردیس دانشکده های فنی می رساند:

جهت ثبت نام حضوری روزهای سه شنبه و چهارشنبه  مورخ 21/6/96 و 22/6/96(از ساعت 8 لغایت 16) به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس دانشکده های فنی (امیرآباد شمالی روبروی خیابان نهم پردیس دانشکده های فنی) مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز ثبت نام

ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکترای نیمه متمرکز سال 96

ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکترای نیمه متمرکز سال 97 - 96

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان آزمون دکترای نیمه متمرکز سال 97-96 پردیس دانشکده های فنی می رساند:

جهت ثبت نام حضوری روز چهارشنبه  مورخ 15/6/96 (از ساعت 8 لغایت 16) به کتابخانه قلمچی پردیس دانشکده های فنی (امیرآباد شمالی روبروی خیابان نهم پردیس دانشکده های فنی) مراجعه نمایند.

تاريخ تعيين شده ثبت نام حضوري پذيرفته شدگان مقطع تحصیلات تکمیلی سال 1396

فرم مقطع دکتری

شرايط و مدارك مصاحبه دوره هاي مشترك اينديانا پردو در مقطع كارشناسي ارشد

دوره های مشترک

برنامه زمانبندي مصاحبه و تشكيل پرونده و مدارک مورد نیاز دكتراي 96 دانشكده های پردیس فنی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

دانشکده مهندسی عمران

دانشکده مهندسی شیمی

دانشکده مهندسی معدن

دانشکده مهندسی مکانیک

دانشکده مهندسی متالورژی و مواد

دانشکده علوم مهندسی

دانشکده مهندسی صنایع

پرداخت شهریه دانشجویان تحصیلات تکمیلی بدهکار

به اطلاع كليه دانشجويان تحصیلات تکمیلی كه از نظر شهريه بدهكار مي باشند مي رساند لازم است نهايتا تا آخر تير ماه نسبت به تسويه حساب خود اقدام نمايند، بديهي است در غير اينصورت سرترم نيمسال 961 ايجاد نخواهد شد.